Изберете страница

Предимства на вейповете пред другите видове цигари

Цигарите отдавна не са това, което бяха. Ако си пушач, без съмнение си чувал за вейповете, а може би и си ги опитвал. Истината е, че класическите цигари сякаш се превръщат в отживелица и днес все повече хората „модернизират“ навика си, прибягвайки именно до вейп изживяването.

Защо обаче това е така и с какво електронните цигари превъзхождат обикновените? Нека видим.

5 предимства на вейповете, които ги правят предпочитан избор

Видовете вейпове, които ще откриеш на пазара днес, имат сходен начин на действие, но и разлики, които улесняват избора. Със сигурност има специфики, на които обръщаш внимание и които предпочиташ, особено ако вече си имаш любима марка. Все пак те имат общи предимства, заради които все повече хора търсят именно този тип цигари по магазините.

Пушенето позволено

Електронните цигари могат да се пушат и в затворени пространства като молове, хотели, ресторанти и други заведения, в които традиционните са забранени. Това е едно от най-големите предимства на вейповете за всички пушачи. Някои дори си взимат вейп, когато трябва да прекарат повече време на закрито.

Със и без никотин

Можеш да откриеш вейпове със и без съдържание на никотин, което ги прави отличен избор както за пушачи, така и за непушачи, които просто искат да опитат нещо различно, докато са на парти например. Освен това много пушачи спират цигарите именно с помощта на вейпове без никотин. Разнообразието е налице – изборът е твой.

Лесна употреба

Вейповете за еднократна употреба се предлагат готови за ползване – сглобени и заредени. Всичко, което трябва да направиш, е да ги разопаковаш и да започнеш да пушиш. Това улеснява много всеки пушач.

Без лош дъх

Едно от ключовите предимства на вейповете е, че те не оставят лош вкус в устата и съответно около теб. По този начин нито дома, нито колата, нито дрехите ти миришат зле без да се лишаваш от навика си за пушене.

Разнообразие от вкусове

Вейповете се предлагат с най-различни плодови вкусове и комбинации. Има и такива с охлаждащ ефект, които правят преживяването още по-вълнуващо. Това разнообразие ти позволява да пушиш и да се наслаждаваш на уникален аромат.

Aко искаш да се възползваш от всички тези предимства, можеш да си подариш луксозно вейп преживяване с помощта на Ar Puff. Предлагаме електронни цигари със и без никотин с различни вкусове и охлаждащ ефект. Избери своята още сега!

Разгледай нашите продукти!

Към продукти